online dating app för medelålders ensamstående man

Den första låten jag hörde var "Rock your baby" med George McCrae. Der VDE möchte Ihnen den bestmöglichen Service bieten. Tänk att musik kan väcka sådana starka minnen. "Rock your baby" med George McCrae var den första låt jag hörde på anrika Radio Luxemburg genom en gammal rörradio i Fellingsbro. Petersburg)GMT 03:30 (Tehran)GMT 04:00 (Abu Dhabi, Muscat, Yerevan, Baku, Tbilisi)GMT 05:00 (Ekaterinburg, Islamabad, Karachi, Tashkent)GMT 04:30 (Kabul)GMT 05:45 (Kathmandu)GMT 06:00 (Almaty, Dhaka, Colombo)GMT 05:30 (Mumbai, Kolkata, Chennai, New Delhi)GMT 06:30 (Yangon, Cocos Islands)GMT 07:00 (Bangkok, Hanoi, Jakarta)GMT 08:00 (Beijing, Perth, Singapore, Hong Kong)GMT 08:45 (Eucla)GMT. Radio Luxemburg hördes för sista gången på mellanvåg den 30 december 1992. Eftersom man beslutat att bandbredden på mellanvågsbandet (avståndet mellan varje station) skulle vara max 9 kHz fick utsändningarna inte ha högre frekvens än hälften av detta - alltså 4,5 kHz. If you have any questions related to PR please email: For questions about the company gant please email. Det vara bara ett krux - det fungerade bara när solen gått ner. En rolig detalj med mellanvåg var att varje gång man åkte under en bro så tystnade radion.

Browse and download the latest gant press materials from our collections. Choisissez Orbi, technologie Wifi optimisée, O que vous soyez.

Här finns ingen FM, utan endast mellan- och långvåg. Hennes föräldrar hade en gammal radio i sommarstugan och en kväll rattade hon in Radio Luxemburg på 208 meter mellanvåg. Första sändningarna startade 1933 - online dating rubrik för killar och höll på i nästan. Detaillierte Infos über den Einsatz von Cookies erhalten Sie in unseren. Tvåtakts-Saabar visade sig vara rena störningssändarna! Fast Radio Luxemburg var gammalt redan. Efter denna omstörtande upplevelse blev det "208" nästan varje kväll. Detta gjorde att mellanvågen alltid lät lite dämpad, ungefär som att man vridit ner diskanten - eller lagt en kudde framför högtalaren.