dejtingsajt utan e-postadress

14 september. LÄS MER Äntligen säsongspremiär! Det kan mycket snart bli verklighet. LÄS MER Porter Thorells Syndrom AB Kulturaktiebolaget presenterar det legendariska bandet The Primitives på Babel! LÄS MER Säsongsavslutning med Sveriges vetenskapskomiker nummer ett, Jesper Rönndahl! Andreas påpekade också att huvudstyrelsen inte är ett eget organ, utan det är medlemmar från lokalavdelningarna som valt den. Vad lägger vi på tisdagstallriken om femtio år? LÄS MER Nu kommer det fantastiska norska indiepop-bandet Kakkmaddafakka till Malmö och Babel med sin grymma liveshow! Riksprovet på Gotland blev en fullträff för msvk som tog fyra av de sex första platserna i EKL och UKL.

Det innebär att alla kommer att ha samma struktur, men lokalavdelningarna kommer att ansvara för sitt innehåll på samma sätt som idag. Fax:, besöksadress: Karlavägen 108, phone: 46 (0). LÄS MER, rollspelsklubben är en podcast där fyra komiker spelar rollspel, spelledda.

LÄS MER Ord på Scen presenterar en helt ny Spoken Wordklubb på Babel, till premiären har vi lockat en av världens största Buddy Wakefield! Eller mer precist: en scenshow där Malmös mest swipe-erfarna människor berättar om daterna där det absolut inte sa klick, men som de aldrig någonsin kommer att glömma. Fantastiska vardagsbetraktelser i bluesig tradition. Kontaktuppgifter, telefon:, telefontid:. Ska få en provstart betald eller en träningsdag med sin hund. Planeringen har redan börjat och Styrelsen kommer att arbeta förberedelserna under hela året. LÄS MER Den 13 oktober kommer Albert af Ekenstam till indieklubben Din Näst Bästa Kompis för att bjuda på det finaste av ödesmättad popsnickeri! LÄS MER Nicke Anderssons (Hellacopters, Entombed, Imperial State Electric) nya band Lucifer kommer till Malmö och Babel med sin tunga 70-tals hårdrock. Vi får följa Francis Falcetos upptäcktsresa och djupdykning i en nästan bortglömde värld och genre. LÄS MER Amaunet och Royal Prospect bjuder in till en kväll med rock och grymma livegig på Babel!